Muža okradli aj o nohavice a košeľu. Motocykel sa zrazil s traktorom

23.08.2008 Celý región

Muža okradli aj o nohavice a košeľu: V parku pri popradskej železničnej stanici došlo vo štvrtok večer k lúpežnému prepadnutiu 45 ročného muža z Popradu.
V čase okolo 20:30 h doposiaľ neznámi páchatelia fyzicky napadli Popradčana prechádzajúceho cez tento park. Počas strkania neudržal rovnováhu a spadol na zem. Pri páde si udrel hlavu o lavičku následkom čoho stratil vedomie. Toho využili páchatelia a ukradli mobilné telefóny, peniaze, doklady, ale aj nohavice a košeľu, ktoré mal na sebe. Vedomie opäť nadobudol asi 30 minút po polnoci. Krádežou veci vznikla prepadnutému mužovi škoda 7 200, -Sk, zranenia neutrpel žiadne. Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin lúpeže.

Motocykel sa zrazil s traktorom:
Ťažké zranenie spolujazdkyne na motocykli si vyžiadala včerajšia zrážka motocykla s traktorom v obci Becherov, okr. Bardejov.
Okolo 18:30 h viedol v smere k štátnej hranici 39 ročný Poliak motocykel Honda. V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, dostal s motorkou šmyk. V šmyku narazil do traktora, ktorý práve prechádzal cez cestu. Pri zrážke utrpela 33 ročná spolujazdkyňa na motocykli ťažké zranenia s predbežnou dobou liečenia 4 mesiace. Dychovou skúškou nezistili policajti ani u jedného z vodičov požitie alkoholických nápojov. Na motocykli a traktore vznikla celková škoda vo výške 100 500, -Sk. Bardejovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región